M.A.C. Tres Cheek & Reel Sexy Collections for Summer 2012

A trecut ceva timp de cand am discutat despre vreo colectie/produs M.A.C.  dar, vazand o parte din ce urmeaza sa se lanseze, nu m-am putut abtine sa va arat ce m-a entuziasmat.

Cred ca stiti deja parerea mea despre colectiile limitate M.A.C. – mult research inainte, pregatit listuta din timp, mers in magazin, tesat nuantele dorite si abia atunci luat decizia finala. In felul asta, nu ma las vrajita de multitudinea de culori si texturi si sunt sigura ca ajung acasa multumita de ce am cumparat. Sunt si cazuri in care ceea ce imi place in poze sa nu imi mai placa atunci cand le vad live din cauza texturii sau a aplicarii asa ca de multe ori lista se mai scurteaza.

Conform companiei, in luna aprilie urmeaza sa se lanseze colectia Tres Cheeky – contine 6 blush-uri pudra din care 5 cu finish Satin si unul singur cu finish Frost.

Este mai mult o colectie capsula, spre deosebire de majoritatea editiilor limitate lansate de M.A.C. care contin minim 10-15 produse pentru ten, ochi, buze si unghii. Dar poate tocmai de aceea imi place atat de mult, mai ales ca e axata pe blush, unul din produsele mele preferate :)

Nuantele sunt: Pink Tea, Lovecloud, Peony Petal, Modern Mandarin, Immortal Flower, Full Of Joy.

Colectia Reel Sexy este anuntata pentru luna mai 2012. Nu cred ca este colectia mare de la inceputul verii cu care ne-a obisnuit M.A.C. in fiecare an, aceea apare de obicei in luna iunie si este concentrata pe produse gen bronzere, Beauty Powders, Mineralize SkinFinishes in nuante extrem de frumoase pe care de obicei se bate lumea :) Dar asta nu inseamna ca nu am gasit si aici cateva produse de pus pe wishlist.

Reel Sexy contine: 4 rujuri – Pink Popcorn, Reel Sexy, Watch Me Simmer, Heroine; 4 Cremesheen Glass – Private Screening, Cinestyle, Color Saturation, Star Quality; 4 Eyeshadow Dinamic Duo; 4 creioane Kohl – Smolder, Heirloom, Hyacinth, Resort; un Mineralize Skinfinish – Lightscapade; 2 blush-uri – Pink Cult si Magenta; 3 oje – Screening Room, Vivid Effect, In The Dark…Purple.

Este o colectie destul de ampla, din care am ales doar o parte din produse, cele care m-au atras cel mai mult.

Cum vi se par, va atrage ceva din astea? Voi va faceti astfel de listute?

One thought on “M.A.C. Tres Cheek & Reel Sexy Collections for Summer 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>