Tried&Tested: Tratament facial la GETT’S Hair Studio Radisson

Cu ocazia zilei de 8 martie, am avut placuta surpriza sa fiu invitata la GETT’S pentru un tratament facial cadou, asigurand-ma ca voi intampina primavara cu zambetul pe buze – asa spunea invitatia, iar eu m-am conformat. Nu de alta, dar fiecare interactiune pe care am avut-o cu Lavinia, responsabilul lor de PR, a fost una extrem de placuta si mi-a parut rau cand nu am putut ajunge la evenimentele organizate de ea anul trecut. Parerea mea sincera este ca cea mai buna carte de vizita a unui brand este omul de PR, prima “garnizoana”, iar Lavinia a fost mereu extrem de atenta si delicata, motiv pentru care o apreciez foarte tare.

Si ma bucur foarte tare ca am facut-o pentru ca lucrul inceput foarte frumos de ea a fost continuat fara repros de catre cei de la salon.

Vreau sa mentionez ca eu am ales GETT’S Hair Studio Radisson Blu pentru ca imi este cel mai accesibil, iar zilele trecute am apucat sa si onorez invitatia. De la momentul in care am facut programarea, intreband daca pot veni cu aparat foto si daca imi este permis sa pozez in timpul tratamentului, pana la Daniela, cosmeticiana pe care simt ca mi-a fost dat sa o intalnesc, si pana la Ionut care ne-a ajutat entuziast cu pozele, pot spune ca formeaza o echipa frumoasa.

In urma unei analize succinte, Daniela a concluzionat ca am tenul putin deshidratat, ca dupa iarna, dar si putin sensibil si cu vasele capilare usor dilatate in zona nasului. Motiv pentru care am beneficiat de un tratament ESSENTIAL pentru hidratare intensiva – mai pe scurt, 2 ore de rasfat total.

Produsele folosite fac parte din gama SKEYNDOR, asta ca sa evit sa ma repet la fiecare etapa a tratamentului. Am mers nemachiata la salon, evident, avand doar mascara pe gene. Am inceput cu o demachiere ca la carte a ochilor si a tenului, dupa care tonifiere cu Cleansing Emulsion – atat demachiantul cat si lotiunea tonica fac parte din gama Camomille, pentru curatare in profunzime si improspatare.

Apoi, Daniela a trecut la o exfoliere usoara pentru indepartarea celulelor moarte, exfoliere realizata cu un masaj facial extrem de placut.

Pentru ca trecuse ceva timp de la ultima vizita la cosmetica, m-a trecut, pret de 20 minute, la vapori si apoi o mica extractiepont: pentru persoanele cu tenul deshidratat, extractia este usor mai neplacuta pentru ca impuritatile sunt ceva mai inchistate, insa nici nu ne chinuim asa tare cu sebumul, asa ca ceea ce castigam pe de-o parte, pierdem pe alta :)

Pentru a dezinfecta zonele usor “chinuite” si pentru a activa circulatia sanguina si limfatica, a trecut la Electroderm despre care ea spune ca il prefera in continuare, in detrimentul altor aparate mai noi. De altfel, am remarcat ca a insistat foarte mult pe drenajul limfatic. Chiar si masajul facial, realizat pe fiecare zona a fetei in parte, a fost realizat cu acest scop.

Mi-a explicat ca acesti pasi ii adapteaza in functie de fiecare clienta in parte si cum m-a cam certat pentru consumul regulat de cafea, a insistat ca am retentie de apa si sa am mai multa grija. Lucru care m-a atins pentru ca asta spun si eu tuturor, sa nu uite sa bea apa si exact asta am facut in ultimele zile..

Dupa aceea, a folosit tratament-fiola Colagen+Elastin Factor, aplicat si acesta cu miscari de netezire si drenare. Aici m-a impacat cu un masaj absolut divin al fetei, umerilor, inclusiv al bratelor, totul axat pe cateva puncte-cheie pentru drenare. Da, veti auzi de multe ori cuvantul “drenare” pana la finalul articolului. Mi-a mai explicat si ca factorul de colagen este un concentrat hidratant cu efect imediat ce ofera atat suport cat si protectie tonusului.

A urmat un masaj cu crema Wheat Germ Oil pentru elasticitate, produsul fiind extrem de bogat in vitamina E, vitamina A si extract de sambure de mar ce are ca scop hranirea si reinnoirea elasticitatii pielii. Din nou, masajul a fost facut pentru drenaj limfatic specific varstei. Apoi, a urmat o masca hidratanta cu argila iluminatoare ce favorizeaza schimburile la nivelul epidermei. In cele 20 de minute cat am stat cu masca pe fata, Daniela mi-a masat mainile si bratele, ajutandu-ma sa ma relaxez atat de tare incat aproape am atipit.

Recomandarile Danielei pentru ingrijirea de acasa includ: demachierea temeinica, si nu o singura data, ci de 2 ori, aplicand demachiantul pe fata si masand usor timp de 1-2 minute, urmand sa fie sters cu dischete de vata; folosirea zilnica a unui tonic si a unei creme cu aminoacizi; realizarea unui peeling si aplicarea unei masti hidratatante o data pe saptamana; mers la tratament facial o data pe luna; tratament in cure la schimbarea de anotimp.

Costul tratamentului de care am beneficiat eu este de 158lei si a durat 2 ore.

Concluzii imediat dupa tratament: imi simteam tenul atat de lejer de parca era un fulg iar la atingere era extrem de hidratat si catifelat. Extractia mi-a lasat puncte rosii, insa acestea s-au calmat pana a doua zi, cand tenul arata impecabil, luminos, numai bun de mangaiat! :) Si pentru ca mi-a palcut foarte mult de Daniela, i-am promis ca peste o luna ma voi intoarce la ea!

Am intrebat ce alte variante de tratament puteti gasi la ei. In functie de tipul vostru de ten si de nevoile acestuia, puteti alege intre tratamentele bazice (pentru ten gras, pentru hidratare&fermitate), tratamentele bazice de lux (Aquatherm pentru ten sensibil sau matur), tratamentele specifice (corectiv, eternal, anti-rid la nivel de celula sau tesut), tratamentul pentru fermitate, tratamente de mezoterapie.

 

 

9 thoughts on “Tried&Tested: Tratament facial la GETT’S Hair Studio Radisson

  1. Vai cat imi doresc si eu sa ajung sa-mi fac un astfel de tratament si nici nu mi se pare scump! Intr-un timp mergeam lunar la cosmetica si mi-e cam dor de vremurile alea :D

  2. interesant articol! :) imi place ca ai detaliat tot procesul. sunt curioasa ce vei alege data viitoare – daca e ceva spectaculos ne arati poze before/after? xx

    • mmmmmm necesita ceva curaj :) tenul meu nu are probleme prea mari, mai putin zona ochilor unde am predispozitie catre cearcane si de asta evit sa fac poze before/after :) dar incerc sa detaliez cat mai mult si sa pun poze cat mai concludente.

  3. Am fost aseara la Daniela, la acelasi tratament ca si tine. Mi-a placut foarte mult, atat experienta cat si persoana. Este intr-adevar un om deosebit :)
    Excelenta recomandarea ta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>