Oriflame lanseaza Ecobeauty, noua gama de creme bio

Aseara am avut placerea sa merg, invitata fiind de Andressa, la intalnirea bloggeritelor organizata de Oriflame Romania si Fast Forward Communications pentru a discuta putin despre ce inseamna sa fii eco, cum privim cosmeticele bio si cam ce facem noi in viata de zi cu zi pentru a ne respecta planeta.

Ca mai toate brandurile suedeze, si Oriflame este extrem de dedicat protejarii mediului inconjurator si a transformat aceasta dragoste pentru natural intr-o filosofie de companie, dupa cum mi s-a dovedit si aseara in timp ce discutam cu cele doua reprezentante ale companiei. Am discutat putin si despre un subiect foarte sensibil pentru mine, si anume testarea produselor cosmetice pe animale. Am abordat tema asta si pe pagina de Facebook recent si parerile au fost impartite – cum ca animalele nu au suflet, ca decat sa suferim noi mai bine ele si asa mai departe. Discutand despre asta, s-a reconfirmat ca Oriflame nu testeaza pe animale si nu pot decat sa imbratisez initiativa lor si sa le dau o mare bila alba! Dar despre asta, mai pe larg, in alta postare ;)

Vreau sa revin la gama EcoBeauty si la prezentarea frumoasa de la Casa Raw.Z unde am facut cunostinta mai in profunzime si cu stilul de viata raw-vegan. Daca cititi de mai mult timp blogul, probabil stiti deja cat de mult imbratisez stilul de viata sanatos si sportul, dar asta nu inseamna ca nu fac si excese uneori :) Dupa care, bineinteles, incerc sa-mi spal pacatele urmand un stil de viata foarte cuminte. Iar aseara, fiind dupa un week-end in care am profitat de putin limb liber, am simtit ca o seara de raw-vegan este exact ce aveam nevoie.

Ce inseamna raw-vegan? Un stil de viata in care alimentatia este bazata pe fructe, legume, seminte si care propune alternativa gustoasa pentru orice inseamna carne, oua, lactate. Nimic nu este gatit la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius pentru a pastra vitaminele si enzimele alimentelor.

Cat de ciudat suna asta pentru noi, cei ce traim intr-o metropola in secolul 21? Extrem de ciudat! Mereu m-am intrebat oare iti poate tine de foame o astfel de dieta? Dar va trebui sa stau toata ziua in bucatarie sa pregatesc mancarea? Ei bine, m-am saturat repejor pentru ca totul a fost foarte consistent si am inteles ca retetele sunt usor de pregatit odata ce te obisnuiesti cu stilul raw. Cateva poze sa va conving si pe voi dupa care trecem repejor la creme :)

Ce inseamna gama EcoBeauty de la Oriflame: trei creme de fata cu formule naturale, care ingrijesc si hidrateaza pielea. Avem asa – crema de zi (39,99lei) care contribuie la regenerarea pielii si atenueaza imperfectiunile, crema de noapte (39,99lei) care intinereste tenul in timpul somnului si crema pentru zona ochilor (21,99lei) care diminueaza ridurile fine, pungile de sub ochi si cearcanele.

Gama Ecobeauty este certificata de patru organizatii internationale nonguvernamentale care activeaza in domeniile ecologiei -  Fairtrade, Ecocert, The Vegan Society si FSC. Produsele din aceasta gama contin 95% ingrediente naturale, obtinute din surse regenerabile, gestionate responsabil si monitorizate. Formulele nu contin substante derivate din animale, parabeni, silicon, uleiuri minerale sau arome sintetice, iar ambalajul este realizat din materiale 100% reciclabile.

Ce mi s-a parut extrem de simpatic a fost felul in care a fost realizat comunicatul de presa – imprimat pe o hartie de orez grunjoasa, foarte texturata, in care au fost incorporate seminte ce pot fi plantate in ghiveci. Nu am intrebat ce va iesi din aceste seminte, vreau sa fiu surprinsa :)

Care am fost cele care am palavragit cateva ore la Casa Raw.z? :) Andressa.ro, Adina Necula, toane.ro, Raluca Pop, andreeastan.ro, anamatei.ro, printreranduri.eu, andreeaburlacu.ro, cele doua fete extrem de dragute de la poshmagazine.ro si inca doua fete si mai dragute de la divahair.ro :)

P.S.: Gasiti Casa Raw.Z pe str. Elena Cuza nr.8, sector 4, Bucuresti.

 

 

8 thoughts on “Oriflame lanseaza Ecobeauty, noua gama de creme bio

  1. Pingback: Pe trend total de la mancare la cosmetice si companie | Provinciala

  2. Deci nu s-a inchis casa Rawz? Prietena mea cea mai buna e raw-vegan si-mi spunea acum vreo 2 saptamani ca este ft suparata ca s-a inchis restaurantul asta…

  3. am si reperat-o pe Ruxa in poze :) ) hmmm, mama, cum arata raw aia… daca mi s-ar servi asa numai asa as manca:) mi se pare complicat, desi si eu incerc sa introduc acum un 80% mancare cruda. Sa vedem daca reusesc. M-ai facut curioasa de cremele Oriflame, nu prea iau de la ei.

  4. Pingback: Campaniile din blogosfera romaneasca (ultimele doua saptamani) | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>