English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 22 noiembrie 2011

Recent news & M.A.C. Gareth Pugh videos

Daca urmariti in mod constant blogul, ati remarcat deja ca a fost o mica pauza in postari - acest lucru se datoreaza, in principal, unui curs de make-up la care m-am inscris acum cateva saptamani si care ma tine ocupata 5 zile pe saptamana. In afara de acest curs, sunt implicata mai multe proiecte in paralel si fac tot posibilul sa ma impart in toate directiile, insa blogul a fost primul care a avut de suferit.

Pentru a compensa aceasta absenta, am incercat sa updatez pagina de Facebook si contul de Tumblr, ma puteti gasi acolo. Nebunia va mai dura inca 2-3 saptamani, dupa care se vor mai aseza putin lucrurile. Asta nu inseamna ca nu voi mai posta nimic in acest rastimp, va pregatesc cateva materiale interesante. Doar ca, cel mai probabil, numarul postarilor se va reduce putin pana depasim perioada de foc :)

In alta ordine de idei, am gasit 2 filmulete interesante legate de colectia Gareth Pugh for M.A.C ce urmeaza a fi lansata cat de curand. Mi s-au parut tare interesante, chiar daca noi nu vom avea acces la produse in Romania. Macar sa fim informate..



Ne revedem cat de curand!:)

P.S.: Nu uitati de giveaway-ul oferit de GETT'S Salons, mai aveti putin timp sa va inscrieti! ;)

1 comments:

Pixie spunea...

uuu unde faci scoala? :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...