English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 14 septembrie 2011

Powder Blush Part 2: NARS vs. Sleek Make-Up

Continuam comparatia intre blush-urile pudra cu urmatoarele doua de pe lista: NARS si Sleek.




Brand: NARS
Nume produs: Blush
Cantitate: 4,8 grame.
Textura & Finish: desi compania nu ofera o clasificare exacta in functie de finish, din ce am vazut/experimentat exista un finish mat, altul usor sidefat si un al treilea mult mai sidefat. Gama de culori este destul de variata. Aspectul este foarte rafinat, incepand cu ambalajul si pana la textura produsului. Mi se pare o alegere perfecta daca vreti sa va rasfatati cu un produs cosmetic elegant ;)
Aplicare: Finish-ul mat mi s-a parut putin mai dificil la aplicare, are o tendinta usoara de a forma pete de culoare, iar nuantele sunt foarte intense. Recomandarea ar fi o aplicare lejera si foarte atenta, revenind mereu cu mai multa culoare daca se simte nevoia. Cel usor sidefat se aplica extrem de frumos, fara nici o problema. Pentru finish-ul mult mai sidefat, eu il folosesc mai mult ca iluminator atunci cand se potriveste nuanta intrucat mi se pare foarte glittery. Daca nu va deranjeaza stralucirea acestuia, il puteti folosi ca blush bineinteles. Comparativ cu M.A.C. Mineralize Blush, gradul de sidef este apropiat.
Rezistenta: testat pe mine, mi-a parut ceva mai putin longeviv decat primele doua blush-uri prezentate in partea 1. Isi mentine intensitatea in primele 5-6 ore, dupa care incepe sa se estompeze.
Pret: 20,50 lire sterline pe www.nars.co.uk






Brand: Sleek Make-Up
Nume produs: Blush
Cantitate: 8 grame.
Textura&Finish: Blush-ul Sleek este extrem de asemanator cu cel NARS din punct de vedere al modalitatii de prezentare. Multe persoane prezinta acest produs ca fiind copia ceva mai accesibila ca pret a produsului NARS si nu sunt prea departe de adevar. Gama de culori este ceva mai restransa insa. Aici am intalnit finish mat si sidefat.
De asemenea, unele nuante ale blush-urilor Sleek sunt dupes pentru cele NARS, ca de ex. Sleek Rose Gold pentru celebrul NARS Orgasm, Sleek Aruba pentru NARS Taj Mahal si Sleek Scandalous pentru NARS Exhibit A.
Aplicare: Se aplica frumos si curat, iar nuantele sunt suficient de intense pentru a folosi o cantitate mica de produs la fiecare utilizare.
Rezistenta: Aproximativ 6-7 ore pana sa se observe o estompare a nuantei. Mi se pare un produs foarte bun daca analizam raportul calitate/cantitate/pret. Categoric un produs spre care sa va indreptati daca nu vreti sa cheltuiti prea mult.
Pret: 7 euro pe www.sleekmakeup.com

3 comments:

Diana spunea...

Ma bucur ca ai postat despre Nars si Sleek! Dupa parerea mea Sleek a inceput sa fie foarte in trend! Scoate colectii noi in fiecare luna, produsele sunt bune si accesibile :))

Andreea spunea...

Am un singur blush Sleek si e fantastic! Deja mi l doresc si pe clasicul Rose Gold care e dupe dupa NARS Orgasm.Sanse sa am vreodata un blush NARS sunt foarte mici,din cauza pretului cam piperat pentru mine. Te pup ! Apreciez tare mult acest gen de postari,Anca!

ABeautyTale spunea...

eu n-am niciun blush nars, deci nu pot sa compar. insa, de bush-urile sleek sunt foarte multumita!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...