English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 6 iulie 2011

Tutorial pentru machiajul din clipul Senorita





Asa cum a cerut Dana, am realizat tutorialul pentru machiajul Iuliei din clipul Senorita. Eventualele diferente se datoreaza atat luminii, cat si diferentei de bronz, dar ideea ramane aceeasi.

Pentru ten, am folosit Strobe Liquid Lotion, dupa care am aplicat fondul de ten Chanel Vitalumiere - 40 Beige. Am corectat micile imperfectiuni folosind mai multe corectoare din setul Pixi. Am fixat baza cu M.A.C Mineralize SkinFinish Natural - Medium Dark.

Pentru sprancene, am combinat doua nuante de farduri mate de la M.A.C - Espresso si Enigma.

Pentru ochi, am folosit M.A.C Paint Pot - Bare Study ca baza. Apoi am aplicat M.A.C - Amber Lights pe pleoapa mobila. Marginile sunt mai putin importante pentru ca vom folosi un fard mai inchis in pliu.


In pliul ochiului, am folosit M.A.C - Fig.1 si am facut trecerea cu atentie, estompand discret nuanta catre spranceana.


Am luminat sub sprancene cu Make Up For Ever - 003 Eggshell, iar in coltul interior am combinat doua farduri Make Up For Ever - 101 si 007. Dupa cum se vede, nu am folosit absolut nimic sub ochi, iar asta face machiajul si mai luminos.


Pentru machiajul Iuliei, am folosit gene false Ardell - 120 Demi. Pentru ca nu mai aveam acelasi model, am folosit Red Cherry - 119. Am rimelat genele cu mascara neagra M.A.C Zoom Lash.




Am conturat fata cu Sephora Bronzing Powder - 03 Deep, aplicand bronzerul pe tample, sub pometi, pe barbie, maxilar si pe lateralele nasului. Blush-ul ales este M.A.C Sunbasque, iar deasupra pometilor si pe puntea nasului am folosit Bobbi Brown Shimmer Brick - Bronze.


Pentru buze, am ales un gloss mat intr-o nuanta nude - M.A.C Kissable LipColour - Woo Me.

Iar pentru ca aseara a fost Beauty Bloggers Movie Night, am scos repede genele false si am fugit la AFI unde m-am intalnit cu Adina Vlad, Mirela Niculai, Little D, Mona with Gloss, Blossoms si Umbra Spiridusului. Fetele au fost foarte dragute si sper sa repetam actiunea :)



Varianta fara gene false este mult mai purtabila ziua, insa pentru o ocazie sau o iesire seara l-as purta cu gene. Voua cum vi se pare mai ok, cu sau fara gene?

28 comments:

Lauren spunea...

Mie imi place mai mult fara gene pentru ca se vede machiajul mai bine :D Genele am impresia ca il acopera.. Oricum e superb, iti sta super!! Te pup!

A.M. spunea...

ambele variante imi plac, dar parca fara gene e mai fain :) tie care iti place? :D

Amelia T. spunea...

Mie mi se pare mai ok fara gene,imi place mai mult:).Pupici

Shopperita spunea...

Look-ul nu e chiar "my cup of tea" dar arata bine!
Personal, il prefer fara gene false insa cred ca si genele au importanta lor pentru a completa look-ul. Sper sa ma fac inteleasa. :)

Ela spunea...

Imi place mai mult varianta cu gene false,este mai intens look-ul.

Andreea spunea...

Senorita,arata superb si impecabil machiajul ca de obicei! Pupici!

DanaMakeup spunea...

Hey... multumesc pentru tutorial :)!
In cazul tau genele false dau un aer mai de seara, dar in rest tu ai gene lungi si nu necesita gene false prea des :)
PS: next time vreau sa vin si eu la intalnirile intre bloggerite... abia astept sa te/ va cunosc

modniza spunea...

amazing!! youare so beautiful!! Anca ,trebuie sa stii, a scris Mona despre machiajul ei , care a facut la maria pauna.ai , maria a folosit o baza de machiaj , ceva sa nu transpire fata , Mona a zis ca e fabulous, dar nu stie sigur ce ,a uitat sa intrebe.dar sigur nu e baza aia matifianta . stii tu ceva/ mersi.puup

unika spunea...

eu zic ca, si cu gene poate fi purtat ziua...parerea mea...imi place, multumesc pentru idee :)


www.suntunika.blogspot.com

ana preda spunea...

sincer -mie imi place mai mult varianta cu gene pentru efectul mai spectaculos-si genele false oricum prind bine pe majoritatea dintre noi..e un machiaj f frumos realizat:)keep up the good work:)

Dariaa spunea...

foarte frumos look-ul! mi-as dori sa il pot recrea:( !
si mi-as dori si eu sa particip la o intalnire a blogarilor :(

Ema, Brasov spunea...

Anca, nu stiu de ce, dar comentariile tale desi aprobate de mine nu se vad pe platforma de comentarii disqus. Incearca, te rog, sa-mi trimiti comentarii folosind acea platforma si nu fereastra data de blogspot. Pupici pentru intelegere!
:***

Lucia spunea...

Evident imi place mai mult varianta cu gene false, pt ca le iubesc :D. Amber lights este divin. De cateva luni bune este in wishlistul meu. Este cazul sa fac ceva in privinta asta :))).
Felicitari pentru clip!!! La cat mai multe ;)!
:*

Sense spunea...

Superb! Si mie imi place tot varianta cu gene,e mai sexy!

Pup XOXO

Blossoms spunea...

I'm a hipster, am vazut machiajul live inainte sa apara pe blog, woo :D Chiar vroiam sa te intreb ieri ce nuanta ai folosit pe pleoapa mobila, dar am uitat :">

Apropo, acum mi-am dat seama ca niciuna dintre noi nu a facut macar o poza, nu o sa ne creada lumea ca ne-am intalnit :))

O seara placuta! :*

Federova spunea...

Imi plac ambele variante, adica si cu gene si fara gene machiajul e superb, dar si lumina e putin ciudata...O sa incerc si eu intr-o zi sa ma machiez in nuantele astea :P
Ce frumos ca v-ati intalnit...

Anca Buzea spunea...

@ A.M.: eu m-am simtit mai bine fara gene de data asta pentru ca nu le puteam manevra foarte bine, nu stiu ce nu imi convenea la banda. Mi-a placut enorm de mult machiajul cu genele Ardell, modelul 120 Demi este absolut genial :)

Anca Buzea spunea...

@ Shopperita: stiu ce zici :)

Anca Buzea spunea...

@ modniza: am recitit postul Monei de cateva ori si nu gasesc nici o mentiune de baza de machiaj, iar video-urile sunt pentru machiajul ochilor. Unde sa caut?

Anca Buzea spunea...

@ Lucia: merci frumos! :* Sa stii ca si eu am admirat astazi fardurile tale noi ;) foarte frumoase sunt!

modniza spunea...

scuze , ai dreptate , am incurcat eu .de fapt am stat noi la o cafea si ea mi-a povestit k de ziua ei a primit cadou-make up la m pauna si i-a pus o baza impotriva transpiratiei si a zis ca a stat machiajul super.la mine e problema k toata ziua stau in masca si iti dai seama k nu sta nimic.mersi.vorbim cand ne intalnim.pup

Alyna.make-up spunea...

Ambele variante sunt superbe,insa as opta pentru prima ,cu gene.:x

adinanustietot.net spunea...

Mie imi place fara gene... avand in vedere ca l-am vazut pana sa fie postul si arata demential:) si pastrand buzele nude, pot zice ca era foarte ok si ptr zi. Cu gene devinde dramatic si iar imi place!!!
PS: Are dreptate Blossom... n-am facut si noi poze!!! Ar trb sa ne revedem, fara film, ca sa socializam mai bine:)

doar un suflet spunea...

Buna Anca.Iti urmaresc de ceva timp blogul si azi am ramas placut surprinsa cand te-am vazut in emisiunea Simonei Gherghe ( sper ca nu te confund si doar semeni cu acea Anca )si ai fost minunata.Tu si sora ta Ana sunteti atat de frumoase.
Asadar am facut o confuzie sau intr-adevar esti sora Annei?

Camy spunea...

e superb machiajul!
trebuie sa-l incerc si eu :)

Anda Zelenca spunea...

E superrrrba combinatia!:X

Katelynn spunea...

Hey, te invit la primul meu giveaway :D dak vrei sa participi :d pop
http://katelynnrose91.blogspot.com/2011/07/first-giveaway-d.html

Anca Buzea spunea...

@ doar un suflet: intr-adevar, am o sora, insa nu o cheama Ana :) ea mai apare pe la tv cu diverse proiecte in care e implicata, insa nu am fost cu ea. poate semanam cu alte 2 surori...? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...