English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 22 iulie 2011

Sophia Loren-like make-up





L-am numit Sophia Loren-like pentru ca, imediat ce l-am terminat, m-a dus cu gandul la frumoasa actrita italiana, cel mai probabil datorita combinatiei de ten bronzat-buze nude. Ideea de la care am pornit a fost sa fac un machiaj in nuante discrete, dar elegante, de maro-auriu la ochi si ceva foarte discret in rest.
Eu zic ca-l puteti purta oriunde. Este genul de machiaj versatil, care se potriveste aproape oricarei tinute, ocazii si varste.

Pentru ten, am folosit NARS Sheer Glow Foundation - Barcelona, M.A.C Studio Finish Concealer - NW25 si Atelier Maquillage HD Powder - Translucent. Combinatia intre acest fond de ten si pudra HD sporeste luminozitatea tenului. Daca folositi o pensula pentru aplicarea fondului de ten, veti obtine acest efect air-brushed. Preferata mea este cea duo-fibre - M.A.C 187.

In ultima perioada, am schimbat putin machiajul sprancenelor - am ales o varianta ceva mai light pentru ca si parul este putin decolorat de soare. Am combinat doua nuante mate de fard de pleoape: Make Up For Ever - 029 Chocolate si M.A.C - Enigma.

Pentru ochi, am folosit ca baza M.A.C Paint Pot - Groundwork - un maro nu prea inchis, mat. Apoi, am aplicat acelasi maro mat pe care l-am folosit si pentru sprancene - Make Up For Ever 029 Chocolate.


Peste acest maro, am asezat un fard auriu - M.A.C Amber Lights.


In coltul interior al ochiului si sub spranceana, am ales un produs usor sidefat, de culoarea untului - M.A.C - Short Shorts. Daca aveti tenul bronzat si folositi un iluminator alb, va arata putin prea intens, alegeti mai degraba o nuanta mai calda.
Apoi, am definit linia genelor superioare cu un creion kohl maro - M.A.C Teddy - pe care l-am fixat cu un fard maro-ciocolatiu - Make Up For Ever - 029 Chocolate.


Pe pleoapa inferioara, am folosit aceeasi nuanta de M.A.C Paint Pot ca baza, peste care am asezat fardul auriu. Am liniat genele inferioare cu fardul ciocolatiu de mai devreme si am folosit acelasi creion kohl maro si pe waterline.

 La final, mascara neagra - Maybelline One by One Mascara.


Alegeti un blush piersiciu usor sidefat pentru ca va reflecta foarte frumos lumina puternica a soarelui de vara. Am scris intr-o postare recenta despre blush-urile preferate pentru acesta vara. M.A.C Sunbasque se regaseste in aceasta mini-lista si nu m-am putut abtine sa nu-l folosesc si de data aceasta.
Am iluminat pometii cu M.A.C Cream Color Base - Pearl pentru ca textura cremoasa arata foarte bine pe timp de zi.

Pentru buze, combinatia mea preferata de nude si mat: M.A.C Lip Pencil - Oak si M.A.C Matte Lipstick - Myth.

La final, cateva detalii ale machiajului.




Sper sa va placa!

P.S.: Nu uitati, orice machiaj va atrage de pe acest blog, incercati-l, faceti poze si trimiteti pe adresa [email protected] pentru a aparea pe acest blog.

20 comments:

A Blog With Us spunea...

E absolut perfect pentru vara machiajul acesta, arata atat de bine, I'm in love.

xoxo,
Iulia from http://ablogwithus.blogspot.com

Lauren spunea...

Cand am vazut pozele prima data, am crezut ca ai folosit un gel liner negru! Genele tale sunt incredibil de frumoase, iar machiajul pare chiar simplu de realizat :D Te pup!

E73 bioarcapolas blog spunea...

imi place foarte mult , iti sta bine

Stilistele spunea...

foarte frumos machiajul, toate machiajele iti ies demential ;)

Be fashion Be glamour spunea...

Esti o superba Anca!!!admir f.mult makeup-urile tale...salutari din spania scumpo,te pup!

andreea spunea...

intotdeauna mi s-a parut ca sophia loren este una din cele mai frumoase femei din lume, daca nu cea mai frumoasa. nu acum la 170 de ani cand e ca o smochina, ci cand era tanara :D e super machiajul si mi se pare si destul de usor de facut ;)

Miss O spunea...

super machiajul:X:X

modniza spunea...

foarte frumos! xxx

Melina spunea...

gorgeous make-up, love it and your eyes are beautiful!!
xx

Anca Buzea spunea...

@Lauren: evit sa folosesc liner negru vara, mi se pare putin cam dur in majoritatea machiajelor. Eu zic ca cel maro arata foarte bine si nu scade din dramatismul ochilor :)

Anca Buzea spunea...

A blog with us, merci mult, ma bucur ca iti place :)

Anca Buzea spunea...

@ stilistele & E73: multumesc :*

Anca Buzea spunea...

@ be fashion, be glamour: salutari si tie :) trebuie sa fie tare frumos unde stai tu ;)

Anca Buzea spunea...

@ andreea: total de acord cu tine, este o femeie superba. Am vazut cateva filme ale ei din anii 60, cat de frumoasa era, ce ochi avea.....

Anca Buzea spunea...

@ miss o: multumesc, m-am uitat pe blogul tau si mi-a placut mult ultimul machiaj postat ;) movul este una dintre culorile mele preferate de eyeshadows ;)

Anca Buzea spunea...

@ modniza: multumesc! :) asta este exact genul de machiaj care ti-ar veni superb la ochii tai albastri ;)

Anca Buzea spunea...

@ melina, thank you :*

Camy spunea...

Un machiaj simplu dar care arata atat de frumos! E perfect pt zi :)

Aetana spunea...

poate mi se pare mie, dar genul asta de sprancene iti vin de 10 ori mai bine decat cele puternic conturate, esti asa diafana

Anda Zelenca spunea...

Lookin' amazing!:) Iti vin ca o manusa machiajele astea. :X

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...