Machiaj pentru Maria Simion – colectia vara 2011 Romantic

Acum cateva zile, mai exact joi seara, Biavati Bar a dat startul unei serii de evenimente fashion – in fiecare saptamana vor fi prezentari de moda incepand cu ora 22:00. Joia trecuta a fost prezentarea colectiei de vara a Mariei Simion, cunoscuta si sub pseudonimul Wonder Lolita.

Motivul pentru care colectia a fost prezentata putin mai tarziu decat ar fi fost de asteptat consta in faptul ca,   la inceputul lunii mai, Maria Simion a fost invitata sa expuna la Milano.
Odata cu aceasta prezentare de la Biavati, colectia a fost vazuta in premiera in Romania  De asemenea, au fost incluse si cateva modele din colectia de toamna – iarna. Gasiti toate informatiile necesare si mai multe imagini pe www.wonderlolita.ro sau pe contul de Facebook Maria Wonderlolita.

Hair styling-ul a fost realizat de catre Bellissima Beauty Center, iar echipa de make-up a fost formata din Mirela Ecobici si Anca Buzea :)

 Iata ce s-a intamplat joia trecuta la Biavati:

Saptamana viitoare va fi prezentare Adrian Oianu, iar peste 2 saptamani Laura Lazar. Urmeaza si Kinga Varga si alte nume cunoscute ale modei romanesti. Cum vi se par astfel de evenimente?

13 thoughts on “Machiaj pentru Maria Simion – colectia vara 2011 Romantic

  1. Andreea, sunt de acord cu tine, insa nu cred ca ceilalti designeri vor prezenta colectiile de vara. Sa vedem ce va fi joi :)

  2. ce rochite frumoase…le-as vrea pe toate, dar pe toate…sau daca nu , macar pe cea alba din poza a 2 a :) )

  3. Cât de tare! abia aștept poze de la următoarele evenimente :D cred că este de vis să faci make-up-urile de la prezentările de modă :X

  4. multumesc pentru articol Anca ,colectia a fost prezentata in premiera abia acum in Romania, pentru ca la inceputul lunii mai am fost invitata la MILANO, si abia acum am avut timp sa organizez aici o prezentare,gandindu-ma ca ar fi pacat sa nu fie vazuta si aici!
    Am prezentat si cateva tinute din urmatoarea mea colectie de toamna -iarna !
    intreaga colectie poate fi vazuta pe http://www.wonderlolita.ro
    sau pe contul de Fb Maria wonderlolita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>