English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 16 martie 2011

Inscrieri la Beauty Coaching

Ma bucur sa vad ca ultimul post a generat interes, lucru care ma motiveaza sa organizez prima sesiune de Beauty Coaching in acest week-end, sa vedem cum decurg lucrurile. Ziua va fi sambata, 19 martie, ora 11:00, iar zona in care va trebui sa ajungeti este Piata Victoriei - Titulescu.

O serie va fi de 3 persoane , iar durata va fi de 3 ore, astfel incat sa avem suficient timp sa intram in detalii cu fiecare persoana in parte. Costul va fi de 150lei/persoana. Daca vreti sa veniti cu o prietena, o ruda sau o colega pentru a avea o atmosfera mai intima in cadrul grupului, voi avea nevoie si de numele celorlalte persoane in acelasi e-mail. Daca nu cunoasteti alte persoane cu care sa veniti, nu e nici o problema, voi forma grupul din inscrieri :)

Asadar, astept inscrierile voastre pe adresa [email protected]

10 comments:

Anonim spunea...

care ar fi locatia unde se vor desfasura sesiunile?

Anonim spunea...

Am citit comentariile de la postul anterior si cred ca fetele au avut impresia ca vei face asta gratuit. E drept, e timpul tau, e munca ta, dar mi se pare cam piperat tariful de 150 de lei. Adica tu in 3 ore faci 450 de lei, pe cand fetele astea, in caz ca lucreaza pe un salariu minim pe economie, trebuie sa mearga la munca de la 8 la 4 3 saptamani pentru banii astia.

Anca Buzea spunea...

@ Anonim: Daca ar exista o companie care ar sponsoriza astfel de initiative, crede-ma ca as face-o pe gratis.
Pe de alta parte, pentru a organiza aceste intalniri, eu dau bani din buzunar pentru o serie de lucruri.

Pretul a fost convenit impreuna cu mai multe persoane care lucreaza, asa cum spui tu, de la 8 la 4, sau de la 9 la 6, cum este de fapt programul de lucru, si costul de 150lei este cel propus de toata lumea ca fiind unul extrem de bun si pe care si l-ar putea permite.

Intr-adevar, eu dedic timp si energie acestui lucru si nu urmaresc sa ma imbogatesc in urma acestei actiuni. Dupa cum probabil ca stii déjà, dau o multime de sfaturi, pe gratis, cititoarelor mele, si tin acest blog din proprie initiativa si pasiune, necerand nimanui absolut nimic, insa oferind in schimb o multime de informatii pe care nu le vei gasi in prea multe locuri, dupa cum spun si cititoarele.

Postul anterior era pur si simplu o intrebare daca lumea ar fi interesata, nu o tentativa de a induce in eroare pe cineva. Inainte de a organiza ceva, de a face planul de bataie, tu nu ai intreba mai intai daca ar exista doritori?

Este o lume libera asa ca ramane la alegerea fiecareia dintre noi cum ne umplem timpul si la ce activitati ne inscriem, nu este nimic obligatoriu.

ChrissMakeup spunea...

Ce fain ar fi daca ai putea veni si la Cluj :))) cu siguranta ar fi destule persoane interesate si aici :D.

Anca Buzea spunea...

Chriss, sa stii ca nu ar fi exclus. Mi-a scris o fata ca ea este din Iasi si ar fi frumos daca as putea merge si acolo.
Daca exista suficiente persoane interesate, as putea organiza asa ceva si in localitatile din afara Bucurestiului. Dar sa vedem mai intai cum decurge aici, pentru inceput :) Sa nu ne pripim :)

Pinkie spunea...

Eu am vorbit cu mama mea si am fi interesate sa venim impreuna. Sambata aceasta suntem amandoua plecate (si nu impreuna:)) din Bucuresti. Oricum am dori sa stim din timp cand are loc evenimentul ca sa ne pregatim atat programul, cat si banutii.

Anca Buzea spunea...

Pinkie, am mai primit intrebari daca organizez si week-end-ul urmator, asa ca cel mai probabil va mai fi si pe 26 martie.

Ela spunea...

Momentan nu imi pot permite financiar dar oricum chiar daca as putea problema ar fi ziua cand se organizeaza.O perioada ma duc sa stau cu mama in week end...Puteti citi aici mai multe despre asta http://ela-s-thoughts.blogspot.com/
Asadar intrebarea mea ar fi daca se poate face o astfel de intalnire si in timpul saptamanii(pentru ca voi face rost de bani cumva-nu am servici si de aceea este foarte greu-si voi vrea sa particip).

Anca Buzea spunea...

Da, se poate organiza si in timpul saptamanii.

Doomies spunea...

Mi-ar placea foarte mult, insa din pacate ajung acasa (in Bucuresti) abia in vara. Poate o sa mai realizezi astfel de intalniri, sunt foarte utile.

Pupici si felicitari pentru initiativa!
Daca ai timp, poate realizezi un post cu poze de la intalniri :).

Pupici si ai un tag de la mine - http://littled.mug.ro/?p=1003(sper sa iti faca placere) :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...