English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 12 decembrie 2010

Machiaj de iarna cu Lumene Finland

Ne apropiem din ce in ce mai tare de sarbatorile de iarna, iar acest lucru este evident si din mesajele pe care le primesc de la cititoarele blogului. Majoritatea se refera la machiaje de Craciun, Revelion, diferite ocazii de petrecere in acest sezon. S-a potrivit foarte bine sa primesc o propunere de colaborare din partea companiei Lumene Finland, prima companie care a introdus fructele de padure arctice culese manual in produsele de infrumusetare. Nu stiu voi ce parere aveti despre treaba asta, dar pe mine m-a facut curioasa sa vad despre ce este vorba.

Am acceptat invitatia lor de a realiza un machiaj folosind numai produse Lumene, urmand look-ul propus de make-up artistii lor pentru iarna aceasta, si iata rezultatul











Sa va spun cateva vorbe despre cum mi s-au parut produsele lor si voi incepe cu ce mi-a placut cel mai mult:

Blueberry Curl Mascara - nu stiu de ce, dar nu aveam asteptari prea mari de la acest produs, poate si pentru ca nu ma atrag periile din plastic, insa mascara aceasta mi-a depasit cu mult asteptarile. Dupa ce l-am folosit prima data, mi s-a parut ca a separat bine genele, le-a alungit, doar ca nu le-a curbat foarte tare. Insa rezultatul este frumos, zic eu. Uitandu-ma la ingrediente, am vazut ca acestea includ si ulei extras din seminte de coacaze finlandeze.
Rujul Wild Rose - formula si textura sunt absolut wow! Nu ma asteptam sa fie atat de hidratant, cum de altfel nu ma asteptam nici sa alunece pe buze atat de usor iar culoarea sa fie atat de intensa. Categoric intra la produsele preferate din pachetelul Lumene.  Dupa ce am citit putin materialele de informare, am aflat ca acest produs contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic. Nu stiam ca exista trandafir arctic, asa ca am cautat pe Google si l-am gasit. Rujul contine si vitaminele A si E.
Fardurile Arctic Duet Mineral - culorile imi par mai vii si mai pigmentate odata aplicate decat par in cutiutele lor. Cred ca ambalajul ales le dezavantajeaza, le face sa para plate si insipide, iar ele nu sunt asa. Eu am combinat 2 duo-uri, unul de griuri si unul de maronuri, iar rezultatul final este un smokey eyes discret care ma duce cu gandul la Craiasa Zapezii. Daca aveam si ochii albastri, cred ca era o comparatie mai aproape de adevar :)

Ca sa fie corect, voi spune si ce nu mi-a placut prea tare:
Pudra minerala Matte Harmony - mi se pare ca incarca foarte tare si usuca tenul. Ar fi interesant de incercat pe o persoana cu ten mixt sau gras pentru a-mi putea face o idee clara asupra produsului. Eu nu am nevoie nici de atata acoperire si, categoric, nici de matifiere.
Fondul de ten Double Stay Mineral Make-up - are o textura cremoasa, dar mi se pare ca incarca prea tare tenul. De altfel, si nuanta pe care am primit-o este prea inchisa pentru mine si atunci este posibil ca lucrul acesta sa-mi afecteze parerea. Recunosc ca mi s-a parut ca protejeaza bine tenul odata ce am iesit in frigul de afara (aici sunt 0 grade, asa ca fondul de ten devine foarte important), dar parca este totusi prea mult pentru gusturile mele.
Ceara modelatoare pentru sprancene Eyebrow Control - cred ca stiti deja ca imi place sa am mereu sprancenele atent conturate, iar produsul pe care mi l-au trimis nu m-a multumit, nu am obtinut un rezultat satisfacator. Este mai potrivit pentru persoanele care vor un look extrem de natural si lejer.

Cam atat am de zis acum despre experienta mea cu aceste produse. Ca sa va faceti o idee despre preturi, acestea sunt:
Fard de pleoape duo Arctic Duet Mineral - 44 lei
Ruj Wild Rose - 40 lei
Bluberry Curl Mascara - 47 lei
Gasiti produsele Lumene in farmaciile Catena si Centrofarm, sau puteti merge direct pe site-ul http://lumene.ro unde veti gasi si gama de creme si seruri.
Ii gasiti si pe Facebook cu mai multe detalii despre produse si promotii, link aici

Daca va place machiajul si considerati ca va atrag produsele, puteti castiga un set de produse Lumene ce contine 2 farduri de pleoape, un ruj si o mascara din cele prezentate mai sus. Tot ce trebuie sa faceti este sa:
1. va inregistrati pe site-ul lumene.ro cu datele voastre de contact
2. sa lasati un comentariu la acest post in care sa-mi spuneti un ingredient al rujului Wild Rose.

Concursul este deschis pana la duminica viitoare, 19 decembrie, ora 20:00, urmand ca eu sa aleg castigatoarea cu ajutorul random.org si sa va anunt lunea viitoare, pe 20 decembrie.

Mult succes!
  

68 comments:

Oana spunea...

Un ingredient al rujului este uleiul din seminte de trandafir arctic :).

Adina spunea...

Interesante produse :D. Si look-ul e super :x

Zuzele spunea...

Super, ca de obicei! Imi plac foarte tare nuantele de ruj si fard pe care le-ai asortat!

Giorgi5 spunea...

ulei din seminte de trandafir arctic salbatic,vitaminele A si E. m-am inregistrat si pe site.

clothes of roc spunea...

buna , unul din ingrediente ruj WILD ROSE e uleiul de trandafir arctic salbatic.

Anita M. spunea...

Buna, mi se pare foarte atragatoare ideea de machiaj pt iarna si mai ales cosmeticele ce au in componenta fructe/flori.Ca sa particip la acest concurs, am sa raspund ca rujul "contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic". Te pup si daca nu mai vb iti urez Sarbatori Fericite si pline de cadouri:)

toader spunea...

Rujul Wild Rose contine vitaminele A si E si ulei din seminte de trandafir arctic salbatic.

Popescu Ioana spunea...

Rujul contine ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic. :)

Anonim spunea...

Buna seara, Anca.
Acesta nu se vrea un comentariu strict la postul ´´lumene´´ , se vrea un comentariu general, legat de tot ceea ce faci tu, aici, in blogosfera.:)
Asadar, multumesc, in primul rand. Multumesc pentru toate posturile tale,pentru toate explicatiile, pentru fotografiile extrem de bine realizate,pentru toate recomandarile si pentru modul minunat in care alegi sa imparti cu noi secretele machiajului.
Te-am descoperit acum o saptamana.Am invatat foarte multe de la tine!
Am trimis link prietenelor mele spre blogul tau si toate, fara exceptie, sunt incantate de ´´descoperirea´´ mea, adica tu si blogul tau. :)

Te urmarim in continuare, cu drag, din diaspora (Frankfurt, Londra).
Mi-ar placea sa merg cu tine la cumparaturi prin Douglas-urile din Frankfurt :), poate vreodata ajungi pe aici si poate ai timp de un vin de mere(tare bun, sa stii) baut asa, cu buzele frumos conturate, intocmai cum ne sfatuiesti:))

Bafta in continuare, felicitari pentru ce ai realizat pana acum si..te asteptam la Frankfurt!

Claudia.

unika spunea...

zic si eu, culoarea rujului este WOW!la fel si machiajul de fapt ;)
M-am inregistrat si eu pe site-ul celor de la Lumine si zic si eu ca in componenta rujului intra seminte de trandafir arctic salbatic.
O seara frumoasa :)

Rotsin spunea...

Imi place mult nuanta rujului,inca sunt in cautarea nuantei potrivite.
Iar raspunsula la intrebare este : el contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic.

bondarica spunea...

:)m-am inscris pe site-ul lor...
rujul contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic....

Imi place mult machiajul propus de tine si am observat si eu ca se poarta din nou buzele puternic conturate

Ana Maria spunea...

fardul gri si rujul sunt foarte frumoase. si din poze reiese o textura pigmentata, iar rujul pare yummy. cat despre rimel, mi se pare ca iti vine tot ca the colossal de la maybelline, poate chiar se vad mai dese genele. oricum, esti o draguta! :)

pentru ca vreau sa particip la concurs, raspunsul meu este: uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic este un ingredient al rujului Wild Rose.

Madalina T. spunea...

Buna Anca,

multumim pentru concurs!

Pe langa uleiul din seminte de trandafir salbatic arctic, rujul Wild Rose mai conine si vitaminele A si E , plus factor de protectie 15 ceea ce mi se pare ft tare.

Nu am folosit pana acum produse Lumene dar sunt o atractie pentru mine deoarece iubesc tarile nordice:)

Mi-ar placea sa faci si un review la cremele de fata, daca vei folosi pe viitor:)

Merci, o seara placuta!

dedeea spunea...

Buna:) m-am inregistrat pe site ,iar un ingredient al rujul Wild Rose este uleiul de trandafir arctic salbatic.
Te pup:)

Bianca Ioana spunea...

Buna,unul dintre ingrediente este "uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic". M-am inregistrat si pe site :)

alina spunea...

Buna.

Superb machiajul, ca si tine de altfel !!! Este exact cum imi place mie! Foarte reusit!
Ai niste buze....

Raspuns: Rujul Wild Rose contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic, vitamina A, E.

M-am inregistrat pe site...

O seara frumoasa!

MonicaG spunea...

Nu am mai auzit pana acum de acest brand.Arata f bine fardul de pleoape si rujul. Deci sa particip si eu la concurs: rujul contine vitamina A si E si ulei din seminte de trandafir arctic salbatic. M-am inregistrat si pe site!

siginutz spunea...

tie iti vine bine, eu am o problema cu albul. Nu il pot vedea in asa cantitate la mine, pe o pleoapa asa micuta, asa ca il folosesc ori sub arcada ori in coltul interior (ciudat) al ochiului :P dar nu numai, la machiaj, eu fiind blonda nu imi prea place alb pe mine :) ur makeup titi! :)

Poofie spunea...

yellow!

Mi am facut si eu cont!
Ingrediente:ulei din seminte de trandafir salbatic,vitaminele A,E.

Have a great night!

iguanitza spunea...

nice make-up :)
produsele Lumene cred că le-am văzut și la magazinele B&B :)

Sadie spunea...

Unul dintre ingrediente este ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic si, daca asta e secretul, il face sa arate foarte bine.
Foarte fain machiajul.

cristinamar spunea...

Rujul Wild Rose contine ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic.

Not Beautiful Enough spunea...

Ador acest look! Iti vine foarte bine! Imi place mult rujul.

Alice S spunea...

Ca intotdeauna machiajul tau arata foarte chic..tonurile sunt nemaipomenite pt anotimpul rece.
Rujul Lumene Wild Rose are in componenta sa 98% ingrediente naturale printre care uleiul bogat din seminte de trandafir arctic salbatic.
Te pup!

Iulia spunea...

Buna Anca, acum m-am inregistrat, wow rujul este intradevar deosebit, vreau si eu sa particip ingredientul este uleiul din seminte de trandafir salbatic.
Multumesc,
Iulia

cuvinte ratacite spunea...

Un ingrediental rujului mai special decat la alte produse este ulei hidratant din seminte de trandafir arctic

Anda Zelenca spunea...

Ai un ten de invidiat!:X

Cristiana Mihaileanu spunea...

Buna! Foarte frumos machiajul si, sincer, te prinde foarte bine.
Tentant si concursul, asa ca nu pot sa nu raspund ca uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic este unul dintre ingredientele rujului Wild Rose.

Ralluca spunea...

Buna, unul dintre ingredientele rujului este vitamina e. Imi place foarte mult acest machiaj, perfect pentru acest anotimp.

Alexa spunea...

Buna Anca! Foarte frumoasa nuanta rujului. Unul dintre ingrediente este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic. Felicitari pentru blog!

A.M. spunea...

cat de frumos e rujul, iar tie iti sta superb maciata asa!
m-am inscris si eu pe site.
Rujul contine ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic.

Oana spunea...

Multumim pentru machiaj, Anca. Eu nici nu auzisem de Lumene pana acum.
Si ca sa ma ins riu si eu: unul dintre ingredientele rujului este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic.

Dana spunea...

Buna!
Raspuns: Uleiul din seminte de trandafir salbatic arctic
Am aflat de baza de machiaj de la Lumene, ca ar fi foarte buna, urmarind filmuletele makeup artistei Maria Trifan. Mi-as dori sa incerc produsele lor, mai ales baza de machiaj, dar trebuie sa faci comanda pe site de min 100 lei, iar ce-mi mai doream eu nu aveau pe stoc.

kleoby spunea...

buna
rujul wild rose are ca ingredient uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic

Corina spunea...

Rujul Wild Rose contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic.

Madutza spunea...

Buna, Anca! E superb machiajul, dar e redundant s-o mai spun :)
M-am inregistrat si eu pe site-ul Lumene. Intr-adevar, sunt produse care au ceva inovator. Unul dintre ingredientele rujului "Wild Rose" este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic.
Multumim pentru concurs, te pup!

Adriana spunea...

Buna!Unul dintre ingredientele rujului este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic.Multumesc!

marina spunea...

rujul contine ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic
m-am inregistrat pe site-ul Lumene :)

Davis spunea...

Draga Anca,

Arati minunat! Imi place tare mult cum iti sta si cu sprancenele mai putin accentuate. Esti foarte frumoasa.

Referitor la concurs....spun si eu: Unul dintre ingredientele rujului este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic.

Multumesc!

adriana674 spunea...

buna, Anca!
in primul rand, felicitari pentru blog, pe care il citesc cu placere.
si acum, pentru concurs :) unul din ingredientele rujului wild rose este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic.
merci.

AnaPaula spunea...

ingredientul este ulei din seminte de trandafir salbatic arctic

Dee Dee spunea...

Salut!
Rujul contine contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic.

Cristina spunea...

Buna. Rujul Wild Rose SPF 15 contine ulei hidratant din seminte de trandafir arctic salbatic, precum si vitaminele A si E.

Am descoperit azi blogul tau, cautand informatii despre Il Makiage. Dupa ce am citit parerea ta despre ei, am renuntat sa ma mai duc, astazi,la acea sedinta individuala de machiaj.
Imi place foarte mult blogul si, de asemenea, imi plac machiajele realizate de tine!
O zi buna!

Ana- spunea...

Rujul contine ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic.

Anonim spunea...

Buna Anca, iti sta mai bine cu sprancenele mai conturate iti da chipului o expresivitate mai accentuata! am o dilema si apelez la tine: ce gene false sa folosesc pt a avea un look mai natural vreau tip banda daca stii... imi plac si cele tip buchetel insa imi doresc sa obtin look-ul pin-up si nu stiu care gene false sunt mai potrivite. ms Cristina

Anca Buzea spunea...

Anonim, chiar astazi urmeaza postul Pin-Up, revino putin mai tarziu si vei vedea raspunsul la intrebarea ta ;)

M spunea...

Ulei din seminte de trandafir arctic salbatic si vitaminele a si e , m-am inscris si pe lumene.ro

RENATA spunea...

buna ziua,

abia am descoperit blog-ul tau si am fost placut surprinsa. felicitari!
iata si raspunsul : Uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic dar mai contine SI ingrediente vegetale care ajuta la hidratarea suplimentara, cat si vitaminele A si E .
SUCCES IN CONTINUARE!

monix_umfv spunea...

Unul dintre ingrediente este uleiul hidratant din seminte de trandafir arcitc salbatic,

Florina spunea...

Buna! Sunt Florina, din Suceava. Cautand un machiaj mai special, am dat peste acest blog si iata ca sunt de 30 de minute in fata calculatorului, admirandu-ti munca. M-am inscris pe site-ul Lumene si afirm si eu cu tarie (LOL) ca ujul contine ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic. Pupici si Pe curand!

Lili Sinicu spunea...

Buna!
Unul din ingredientele Rujului Wild Rose este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic.

Chocolate spunea...

Ingredientul de baza al rujului Wild Rosr este ulei hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic, alaturi de vit A si E.

Rujul folosit de tine la acest look merge la un pin-up mai cumintel, sa-i spunem. Nuanta e foarte frumoasa.

foxy_kory spunea...

Buna,Anca , foarte dragut giveawayul tau , imi face cu ochiul rujul acela:) , mi-am facut si cont pe site iar ingredientul din rujul Wild Rose(asa cum s-a tot spus in fiecare comentariu) este uleiul hidratant din seminte de trandafir arctic.

YellowJade spunea...

Si eu mi-am facut cont :) Un ingredient e uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic. Am tot citit despre Lumene si ma tenteaza, dar pe moment sunt mai mult decat fascinata de rujurile de la Silk Naturals :X:X:X

cricket spunea...

Buna Anca,

Mi-am facut cont pe site.

ingredientul principal al rujului wild rose este uleiul hidratant din seminte de trandafir arctic salbatic.
imi place mult blogul tau. keep up the good work!

miha.ela spunea...

1. inregistrata.
2.Raspuns: Unul dintre ingrediente este ulei hidratant din seminte de trandafir arctic salbatic.

Betty Reviews spunea...

Hello Anca, tocmai mi-am facut cont pe lumene.ro, iar raspunsul la intrebarea ta este : vitaminele A si E si ulei din seminte de trandafir arctic salbatic.

Ai o piele superba, cred ca imi iau si eu Asla Vital :P
Btw, ai desscris ritualul tau de beauty pe timp de vara.....dar iarna ce faci, schimbi ceva? Folosesti alte produse ?

Anca Buzea spunea...

Voi face un post despre ritualul meu de ingrijire iarna. L-am schimbat putin, da :)

Alexa spunea...

M-am inregistrat pe site.Un ingredient al rujului este uleiul de trandafir arctic salbatic.

Lestie spunea...

Buna,m-am inregistrat pe site.Unul dintre ingredientele rujului este Uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic

ingrid spunea...

Neata, Anca, culoarea de la ochi este abosolut superba si se potriveste de minune in acest anotimp. Nu am rezistat sa nu ma inregistrez pe site;). Ingredientul principal este uleiul din seminte de trandafir salbatic arctic.Tine-o tot asa! :*

Ada.A. spunea...

Reusit machiajul!;) Iti sta foarte bine cu aceste nuante.

Nu am avut ocazia sa testez prod. Lumene, iar concursul este cu atat mai mult tentant. :)

Un ingredient al rujului Wild Rose este uleiul hidratant din seminte de trandafir salbatic arctic. (Cat de fain suna!! Nici nu stiam ca exista si acest soi de trandafir.)

Julia spunea...

Buna!
Imi place foarte mult machiajul pe care l-ar realizat si imi place culoarea rujului, ruj care contine ulei din seminte de trandafir arctic salbatic,vitaminele A si vitamina E.

Merci!

ladybug spunea...

Buna Anca,

Multumim pentru machiaj! arati minunat:)
referitor la concurs, mi-am facut cont pe lumene.ro;raspuns la intrebarea ta:unul dintre ingredientele rujului este uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic:)

ank_eliza_01 spunea...

hey :)
1. m-am inscris pe site (cu email-ul [email protected])
2. Raspuns: uleiul din seminte de trandafir arctic salbatic

in caz ca o sa castig, e-mail-ul meu este [email protected]

arata bine produsele ;;)

Anonim spunea...

buna da ce nuanta e rujul?

Anca Buzea spunea...

@ Anonim: nuanta rujului este 134 - Under The Stars

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...