English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 21 iulie 2010

Update...



In cazul in care va intrebati de ce a intervenit o escala in turul nostru prin Europa, dati-mi voie sa va explic: nu am ramas, subit, fara bani de bilet (ca baietii de la Akcent, haha!), ci modelul de serviciu, cel care imi permite sa realizez toate machiajele care imi vin in minte, a poftit atat de tare la niste nachos si i-a savurat atat de mult, incat s-a ales cu afte :(
Asa ca, de cateva zile, bietul model sta cu tratamente pe gurita si make-up artistul de serviciu nu se poate atinge cu nici un ruj/gloss/orice alt produs cosmetic pentru ca ii este frica sa nu le infesteze pe toate :)

Dar, pentru ca voi, cititoarele, nu aveti nici o vina ca modelul pofteste la junk-food din cand in cand (poate daca ar manca mai des, nu ar mai fi disperarea atat de mare....hmmmmmmm), vom avea postari ce nu implica machiaje, ci vom merge catre teorie sau alt gen de vorbareala excesiva :)
Sper din tot sufletul ca situatia sa se rezolve in urmatoarele 2-3 zile si sa revenim la normal.

Pana atunci, pentru ca avem si motive de bucurie, vreau sa ii multumesc prietenei mele, Silvia, care a fost atat de draguta si mi-a adus cate ceva din recenta ei vacanta in afara tarii. Ce altceva imi puteam dori daca nu produse MAC..? Iata ca dorinta mi-a fost indeplinita si abia astept sa le pot folosi... Pana atunci, cateva imagini:

Blush-urile sunt Pinch Me si Garb:

pozate in lumina naturala (de vara, deci foarte puternica)


pozate cu blitz

Ce imi place la blush-uri: textura este superba - fac parte din gama Powder Blush, cu finisaj Sheertone.
Cum arata: rezultatul este undeva intre un blush pudra si unul crema, adica arata extrem de natural pe piele. Garb este un bej usor auriu, ce confera aspectul de bronz discret. Pinch Me este un rosu corai nu foarte intens cu accent de roz murdar, ce confera aspectul de "bujori in obrajori" :)

Rujurile sunt Lady Danger si Vegas Volt:

lumina naturala


pozate cu blitz

De ce ador aceste 2 nuante de ruj: Lady Danger este unul dintre rujurile clasice din colectia MAC, gama Matte. Un rosu-portocaliu care se potriveste cam tuturor nuantelor de ten, are o textura mata superba, cum numai la MAC am gasit pana acum.
Vegas Volt este un ruj coral cu finisaj Amplified, adica este o culoare vibranta si are textura cremoasa, hidratanta - perfect pentru vara, atat pentru o zi la plaja, cat si pentru un look casual sau elegant. In mod sigur voi folosi Vegas Volt si in toamna, pentru ca am vazut deja colectiile de make-up pentru toamna 2010 si implica multe nuante coral pentru buze :)

Un alt ruj Amplified pe care l-am folosit in machiaje recente este Chatterbox din postul Metallic Eyes & Hot Pink Lips, ca sa va faceti o idee despre textura si intensitatea culorilor.

De asemenea, daca treceti pe langa un stand de ziare si reviste, uitati-va dupa revista Beauty Book by Beau Monde. Este un supliment estival ce inverseaza regula revistelor glossy de 85% moda si 15% beauty :)
Am cumparat-o si rasfoit-o astazi si este chiar interesanta. O gasiti la standurile de presa in perioada iunie-august 2010 si o recomand cu multa caldura. Include articole de tip beauty trends, beauty icons, fashion trends, beauty interviu, beauty expert, body expert, beauty travel si are si sectiune pentru barbati, daca aveti un domn metrosexual langa voi :)

Ce mi-a placut cel mai mult: sugestiile de culori pentru machiajul estival, faptul ca mi-am regasit cateva accesorii de plaja in revista (:P), pictorialul cu machiaje stil geometric (chiar ma gandeam sa va arat cateva pe blog in perioada urmatoare) si ultima pagina, lasata goala, pe care imi pot nota ce produse vreau sa imi cumpar sau alte idei nastrusnice legate de combinatii de culori sau stiluri.
Revista are pretul de 20 RON si vine cu un cadou: crema de maini L'Occitane The Vert - ideal pentru geanta de plaja ;)

Pe curand!

6 comments:

Deedee spunea...

sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele un timp cat mai lung :)
Vegas Volt e demential

Adina spunea...

Sa le folosesti sanatoasa! Sunt foarte frumoase.

Dupa peste 10 ani de experienta in privinta aftelor pot spune ca nu se iau prin nimic (oricum cu rujul nici nu ar trebui sa le atingi) si nu apar neaaparat de la junk-food, asta poate fi o coincidenta.... si se trec de tot dupa aprox o saptamana orice tratament ai folosi pentru ca nu exista nimic cu adevarat bun...

Anca Buzea spunea...

Nu zic ca le-am luat de la junk-food, ci de la pofta cu care am mancat respectivul junk-food :D
Eu am folosit glicerina boraxata pentru ca asta mi-a recomandat domnisoara de la farmacie si pot spune ca am depasit momentele neplacute dupa numai 4 zile :D
Asta e, se intampla si la case mai mari :P

Sunshine Sarah spunea...

Hello!
M-am tot uitat pe site-ul tau azi cam...all day! :))
I like what you have going on here...
Am si o intrebare: de unde iti procuri produsele MAC?

Lots of love,
Sarah.

Anca Buzea spunea...

Hey si bine ai venit :)

Iti multumesc pentru apecieri :) Cat despre produsele MAC, le cumpar cand plec in vacante. Am intotdeauna un wishlist extins, dar rog si prietene care pleaca din tara sa ia cate ceva pentru mine. Pana acum, a functionat acest sistem ;)

Sunshine Sarah spunea...

Ah, super asa. Vreau si eu niste prietene de genu'. :)) Am fost fraiera ca nu mi-am luat din Paris cand am fost, luna trecuta. Culmea, nu eram in the mood for shopping. :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...