Bridal Make-up/ Machiajul de mireasa

M.A.C. Face and Body Foundation - fond de ten pe baza de apa, rezistent la apa, potrivit tuturor tipurilor de ten. Nu incarca tenul, are un aspect extrem de natural in lumina soarelui.

mac-face-and-body-foundation

M.A.C. Fluidline – Blacktrack - eyeliner gel, extrem de rezistent si foarte usor de aplicat. Produs versatil, poate fi folosit si ca baza pentru smokey eyes.

mac fluidline

Maybelline The Colossal Volum’ Mascara – perfect pentru a da volum, alungire, curbare si pentru a separa genele. De cativa ani este de neinlocuit in kit-ul meu.

maybelline the colossal

MAKE UP FOR EVER Eyeshadows – extrem de pigmentate, rezistenta garantata si gama de culori ideala. Pentru machiajul de mireasa, prefer nuantele neutre in detrimentul culorilor vibrante in majoritatea situatiilor. Acestea asigura un machiaj ce va fi admirat si peste ani, in fotografiile de nunta.

make-up-for-ever-eyeshadow-cafe-latte-164

M.A.C. Powder Blush – textura perfecta, gama variata de culori, finish-uri diverse. Indiferent de stilul machiajului si al miresei, intotdeauna gasesc solutia in paletele mele de blush-uri M.A.C.

mac_blush_collage_13

Gene false manunchiuri – din punctul meu de vedere, nu exista nimic altceva pentru machiajul de mireasa in afara de genele-manunchi. Realizez efectul dorit in functie de asezarea lor pe lungimi si nu se misca nimic de la locul lui, pastrand in acelasi timp aspectul extrem de natural datorita punctului de prindere foarte mic.

ardell natural lashesM.A.C. Matte Lipstick – cu siguranta, preferatele mele in fata a majoritatii produselor de acest gen. Textura lor este perfecta pentru ziua nuntii.

mac_brightmattelipsticks

MAKE UP FOR EVER Mist & Fix Spray - tusa finala este intotdeauna data de acest produs ce garanteaza rezistenta machiajului in ciuda caldurii, a emotiilor, a imbratisarilor si pupaturilor intense.

Make-Up-For-Ever-Mist-Fix

Pentru tips&tricks despre machiajul de mireasa, va recomand si articolul pe aceasta tema din revista Make-Up Magazine Romania, editia nr 4, intitulata extrem de sugestiv “Bridal Issue”. Make-Up Magazine, pe care o reprezint in calitate de redactor-sef, este disponibila in locatiile Inmedio din toata tara sau prin abonament.

Pentru a vedea portofoliul meu, click aici.

IMG_9136

1005296_10200273993683097_723149372_n

Pentru programari, ma puteti contacta pe adresa de e-mail [email protected].

Sa aveti o vara frumoasa si o nunta cat mai speciala! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>