Update & recent features

Stiu ca am disparut fara explicatii in ultimele saptamani, insa a fost motivat. Am inceput un job nou, ca make-up artist pentru Dior si sunt acolo zi de zi pana la sfarsitul lunii, cand se va incheia campania.

Intre timp, am scris un articol despre realizarea machiajul de petrecere pentru www.instilulmeu.ro, il puteti gasi aici. Mai jos, cateva poze cu machiajul respectiv:

Un alt articol, scris tot de catre mine, il puteti gasi pe www.fabuloasa.ro si este despre trendurile in machiaj pentru primavara 2012 – mai avem foarte putin pana atunci si trebuie sa fim pregatite ;) Aici aveti link-ul.

Si o surpriza extrem de placuta pentru mine – Andressa, sigur o stiti deja pentru ca are blogul de muuuulti ani, si-a lansat un blog nou – Tumblr, mai exact – si a scris si despre mine :* Nu pot decat sa ma simt onorata si sa va invit sa-i vizitati noul coltisor de beauty&fashion! Link aici.

Pe curand!

P.S. Mi-a parut foarte rau ca nu am putut ajunge astazi la “online ladies brunch”, chiar as fi vrut.. :(

 

3 thoughts on “Update & recent features

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>